top of page

Over

zyro-image.png

visie

Mijn

Mutlu's visie is werkelijkheid geworden. Beauty Revolution is, zoals de naam al doet vermoeden, geen doorsnee salon. Het is een plek waar men een gehele metamorfose kan ondergaan.
Er wordt met een professioneel oog naar het individu gekeken en een stijl en creativiteit toegepast die compleet aansluit bij wie jij bent. 


Straal uit wie je bent
'Trends zijn natuurlijk leuk, maar ze moeten wel bij je passen. Dat geldt voor fashion trends, maar ook trends op gebied van haar en make-up. Ik hou ervan wanneer alles op elkaar afgestemd is qua stijl. Dat jouw innerlijk ook aan jouw uiterlijk af te lezen is. Je voelt je niet alleen prettiger, het is ook bewezen dat je meer bereikt. Logisch, want je straalt uit wie je bent!

Onze klanten herkennen elkaar in de Beauty Revolution stijl; geraffineerd en uniek.
Geweldig om te horen. Want dat is toch het beste visitekaartje wat je als salon kunt afgeven?!'

zyro-image (3).png

Mijn

verhaal

WhatsApp Image 2023-04-18 at 17.48_edited.jpg

Mutlu is Hair & Make-up Artist. Een voor de hand liggende keuze voor iemand die, zolang ze zich kan herinneren, altijd met beauty bezig is. Ze heeft een indrukwekkende loopbaan achter de rug alvorens ze de deuren van haar eigen salon opende in 2006.

Achtergrond
Bij Haarschool Mogeen heeft Mutlu de opleiding tot hairstyliste gevolgd. Hier heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Ze deed praktijkervaring op bij onder andere 'Kinki Kappers in Nijmegen waar zij extreme en uitdagende kapsels mocht creëren.
 
Maar ook buiten de Nederlandse grenzen heeft ze haar strepen wel verdiend. ‘Ik heb jaren op een cruiseschip gewerkt en mocht bij de gasten hun make up en haar verzorgen, dat was ontzettend leuk om te doen. Vervolgens kreeg ik de kans om in Los Angeles een half jaar als make-up artist aan de slag te gaan. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Ik heb in Amerika en in Nederland
inmiddels de nodige ervaring opgedaan achter de schermen van diverse Fashion shows en ik ben dus ook backstage te boeken voor mode & beauty events. Dat vind ik ook echt fantastisch om te doen!’

Mutlu blijft continu op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Hiervoor volgt zij voornamelijk trainingen in het buitenland waar zij ook veel inspiratie opdoet. 
Haar grootste compliment wat ze ooit mocht ontvangen was dat iemand haar
Hair & Make up kunstenaar noemde.
Dat zij een persoon als blanco canvas liet opbloeien tot prachtig kunstwerk.
‘Zo is het natuurlijk ook wel! Want iedereen is mooi van zichzelf, maar met de juiste kwasten, scharen en materialen kun je iemands mindere kanten verbloemen en de sterke kant oplichten!
Een kunstwerk is misschien wat overdreven, maar ik haal zeker wel de beste versie van jezelf naar boven!'

bottom of page