top of page
Zoeken
  • revolution26

Ben je klaar om je persoonlijke en professionele leven naar een hoger niveau te tillen?

Nlp coaching kan je helpen je doelen te bereiken Ik ben jouw gids om de beste versie van jezelf te worden.

Met mij leer je het oordeel van anderen los te laten en om weer in je eigen kracht te komen staan.

Ik geef jou de handvaten en tools met nlp technieken om meer uit het leven te halen en gemotiveerd aan je doelen en ambities te werken en dit kan allemaal tijdens je kappers bezoek !!


NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren.

Het is een benadering van persoonlijke ontwikkeling en communicatie die erop gericht is mensen te helpen de relatie tussen hun gedachten, emoties en gedrag te begrijpen.

NLP-technieken kunnen cliënten helpen negatieve denk- en gedragspatronen te identificeren en te veranderen, en deze te vervangen door positievere en effectievere patronen.


Ik gebruik een verscheidenheid aan technieken en strategieën om mijn cliënten te helpen hun doelen te bereiken en persoonlijke uitdagingen te overwinnen. Enkele veelgebruikte NLP-technieken omvatten


  1. Reframen: cliënten helpen hun perceptie van een situatie te veranderen door er vanuit een ander perspectief naar te kijken.

  2. Verankering: het creëren van een fysiek of emotioneel anker dat kan worden gebruikt om positieve gevoelens of gedragingen teweeg te brengen.

  3. Visualisatie: cliënten begeleiden door een mentaal beeld van een gewenst resultaat, om hen te helpen een positievere mindset te ontwikkelen en hun motivatie te vergroten.

  4. Tijdlijntherapie: een techniek die cliënten helpt negatieve emoties los te laten die samenhangen met gebeurtenissen uit het verleden, en een positievere kijk op de toekomst te ontwikkelen.

  5. Hypnose: Een trance-achtige toestand waarin cliënten meer openstaan voor suggesties en begeleid kunnen worden om negatieve denk- en gedragspatronen te veranderen.


NLP-technieken kunnen worden gebruikt om cliënten te helpen met een breed scala aan problemen, waaronder angst, depressie, fobieën, relatieproblemen en persoonlijke groei en ontwikkeling.


BEN JE KLAAR OM NAAR HET VOLGENDE NIVEAU TE GAAN?

Ik help mensen om een dieper inzicht te krijgen in zichzelf en hun denk- en gedragspatronen. NLP kan jou in staat stellen om positieve veranderingen door te voeren en je doelen te bereiken.


77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page