top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMutlu

Innerlijk & uiterlijk matchenNieuw: Personal shopper! Oprichter en eigenaresse Mutlu heeft al bijna vijftien jaar haar salon Beauty Revolution in hartje Boxmeer. Tijd om een aantal extra services toe te voegen om de hedendaagse vrouw en man een écht totaalpakket te kunnen bieden. Mutlu: “Veel mensen kennen mij als Make-up & Hair artist, maar niet iedereen weet dat ik in Los Angeles de opleiding heb gevolgd die onder andere ook inhield om kledingadvies te kunnen geven. Hoe leg je welke accenten op jouw figuur. We zijn allemaal prachtig én wanneer je de juiste kleding draagt komt dat ook het beste tot zijn recht. Dat is meer dan de juiste maat, kleur of materiaalkeuze, maar ook echt een stijlkeuze. Ik neem jou graag de hele dag mee op pad om te zoeken én te vinden wat het beste in jou naar voren brengt en jij je echt happy in voelt! Shoppen met mij is ook meer dan een nieuw jurkje, we gaan echt van top teen op zoek naar jouw stijl!”

Op zoek naar de kern Er wordt wel eens voor de grap gezegd dat wanneer je een eigen salon runt je net zo goed psycholoog had kunnen worden. “Vrouwen vertrouwen mij vaak al snel veel toe. Maar laat ik dat nu net een van de mooiste aspecten van mijn werk vinden. Gaandeweg dat ik het haar knip en stijl en of make aanbreng komt er vaak een mooie dosis zelfvertrouwen naar boven. Dat gaat vaak gepaard met een verhaal waarom dat verborgen zat. Ik ga daarom graag in gesprek voor de metamorfose om tot die kern te komen. Schoonheid zit zo zeker ook van binnen. Dat wil ik naar boven halen. Wat maakt jou nu jou? What makes you sparkle? Want als jij je van binnen goed voelt dan straal je dat ook uit!”


Compleet plaatje Natuurlijk kun je naast een inspirerend gesprek en personal shoppen nog steeds voor de juiste basis terecht bij Beauty Revolution. De plek voor het juiste kapsel en de juiste make-up. Dat kan een trend van nu zijn, maar Mutlu kijkt en luistert altijd eerst zorgvuldig voor ze begint. Het moet wel bij je passen. Bij je gezicht, je uitstraling, je innerlijk en je dagroutine. Mutlu: “De ene vrouw besteedt graag een half uur of langer per dag aan haar uiterlijk terwijl de ander liever letterlijk met een ‘out of bed-look’ gaat werken. Dat is allemaal oké, dus wees vooral ook eerlijk zodat ik ook het beste advies kan geven. Zo’n advies omvat ook tips & tricks voor de juiste teint foundation, om je ogen extra op te laten vallen of je lippen de mooiste vorm te geven. Ik heb de perfecte tips voor jouw beste versie en ik deel ze graag met je! Kom je langs?” Afspraak plannen? Bel met 0485 578877 Of whatsapp jouw vraag naar 06-42124099 www.beautyrevolution.nl50 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page