top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMutlu

Mutlu make-up artist

De juiste make-up Dat je hier terecht kunt voor een stijlvol, modern kapsel dat echt goed bij jou past weten de meeste vrouwen en mannen wel. Maar wist je dat ook voor make-up bij Mutlu moet zijn? Zij geeft advies, brengt de make-up bij jou aan en geeft de leukste make-up workshops waar jij met jouw collega's , familie of vriendinnen echt een gezellige, leerzame avond mogen verwachten. 'Make-up kan echt een aanvulling zijn op jouw look wanneer je de juiste producten gebruikt. Er lopen nog steeds veel vrouwen rond die de verkeerde teint foundation dragen of waarbij ik met een aantal simpele trucjes zoveel meer uit de oogopslag kan halen. Soms zou ik iemand het liefst van de straat mijn stoel in sleuren om te laten zien wat de juiste make-up met je kan doen! Daarom zijn de workshops ook ontzettend leuk om te doen. Ik kan je echt wat leren!'Make up moet mee veranderen We veranderen allemaal. Je huid is vaak droger in de winter, je haarkleur veranderd en we worden ouder. 'Klopt en dat zijn allemaal momenten waar je jouw make-up zou moeten aanpassen, maar wat veel vrouwen vergeten. Wist je bijvoorbeeld dat na je veertigste de structuur en kleur van je huid verandert? Met zachtere kleuren kun je dan het meeste uit jouw look halen.' Fashion Make-up & Hair Artist 'Ik heb in Los Angeles de opleiding voor Fashion Make-up & Hair Artist gevolgd. Daar heb ik ontzettend veel geleerd. De combinatie van het juiste kapsel met een mooie make-up is echt fantastisch. Ik kan ook een kledingadvies geven wat jouw figuur het beste laat uitkomen. De opleiding was heel veelzijdig en iedereen kan bij mij terecht om een nieuw imago te vinden waar je jouw hele stijl op kan aanpassen. Want het beste uit iemand halen vind ik, ook na twaalf jaar, nog steeds het leukste om te doen. Het voelt nog steeds alsof ik ruwe diamanten krijg die ik mag slijpen en oppoetsen tot ze stralen en schitteren! Ik heb een prachtig vak!' Herfstlook 'Deze herfst mag qua make-up heel veel. Felle kleuren die bijna als kunst aangebracht mogen worden. Heftige kleurcontrasten en abstracte vormen. Dat zijn trends. Maar ik kijk natuurlijk naar jou. Naar hoe jouw ogen het mooiste uitkomen, hoe jouw huid het mooiste kan stralen en hou jouw lippen hun mooiste vorm kunnen bereiken. Trends zijn leuk, maar het moet wel bij je passen!'

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page