top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMutlu

Totaalconcept bij Beauty Revolution

Waar sta ik (Mutlu) voor? Ik hoor veel te vaak van mijn klanten dat ze ‘vroeger’ naar een kapper gingen die er te veel van af knipte of met een compleet andere kleur of model dan afgesproken de deur uit gingen. Dat vind ik zo vreemd! Ik luister echt naar wat mijn klant graag zou willen. Natuurlijk moet je, als kapster, wel goed kijken of het te realiseren is. Ook kijk ik altijd goed of dit wel daadwerkelijk het beste voor je is. Soms weet een klant zelf niet wat er allemaal mogelijk is. Dat vertel ik graag, maar altijd in overleg natuurlijk! Make up artist Wat geldt voor jouw kapsel, geldt ook voor jouw make-up. Met de juiste kleuren en producten kun je echt heel veel bereiken.

Metamorfose Ik sta voor kwaliteit, aandacht en beleving. Met de combinatie haar, make up en styling kan ik een compleet plaatje bieden. En dat doe ik dan ook! Ik werk nauw samen met twee fotografen die het eindresultaat ‘jouw beste versie’ perfect kunnen vastleggen. Leuk voor Social Media, in een fotolijstje of als ondernemer op je website en visitekaartje. Dit is natuurlijk ook een ontzettend leuk cadeau om te geven. Aan jezelf mag natuurlijk ook!

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page