top of page

Bekijk onze 

diensten

Mooi haar is goed verzorgd haar. Voor veel mensen is hun kapsel een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Logisch! Want als je haar maar goed zit, is een cliché dat niet voor niets bestaat.
 
Hair- en make-up artist en NLP coach Mutlu, eigenaresse van Beauty Revolution, kijkt naar haar klant en minstens zo belangrijk: ze luistert ook echt. Pas dan kan er een goed passend advies gegeven worden. Het beste uit ieder individu naar boven halen is haar doel. Daarom is Beauty Revolution niet zomaar een kapper in Boxmeer, maar een plek waar je de beste versie van jezelf kunt vinden, samen met Mutlu!

image2.jpeg
Afspraak maken

Knippen

Laat je haar transformeren door Mutlu. Zij kijkt met professioneel oog naar jou en hoe jouw sterke kanten het best belicht kunnen worden. 

Ze kijkt naar het type haar dat je hebt en gebruikt de beste technieken die geschikt zijn om jouw haar te knippen.

Maak vandaag nog een afspraak.

"Mutlu heeft me getransformeerd! Ze begreep precies wat ik nodig had."

- Marike

Kleuren

Je haarkleur kan ontzettend veel voor je uitstraling doen. 

Mutlu heeft een goede, professionele kijk op je haarkleur en kan je adviseren welke kleur jou het best staat. Zo komen je beste kanten goed naar voren.

 

Beauty Revolution maakt gebruik van Olaplex om je haar te kleuren.  

"Ik kreeg advies van Mutlu over mijn kleur; een kleur waar ik nooit zelf aan had gedacht. Maar wauw! Mutlu heeft er echt kijk op."

- Simone

zyro-image.png

Make-over

Voel je je van binnen geweldig, maar is dit niet aan de buitenkant te zien? En wil je wel eens van een stylist horen wat jou nou het best staat? Ga dan voor een complete make-over door Mutlu. 

Mutlu kijkt naar de haarstijl, haarkleur en make-up die jou het best staat en waardoor jij van binnen en buiten gaat stralen. 

Naast haar en make-up gaat Mutlu ook een dag met je shoppen om jou te adviseren over je kledingstijl. 

Aan het eind van de dag zie je er compleet anders uit! 

Deze hele drag draait om jou, zodat jij aan het eind van de dag straalt. 

"Dit is echt het beste dat ik ooit heb gedaan. Ik was helemaal klaar met mijn uiterlijk maar ik wist maar niet wat ik wilde en wat me stond. Ik ben een heel ander persoon nu!"

- Mariëtte

Fotoshoot

Wil je je prachtige looks vast laten leggen? Boek dan een compleet verzorgde fotoshoot. Mutlu zorgt er samen met een professioneel team van drie fotografen voor dat jij op je mooist op de foto staat. 

De foto's zijn ideaal voor social media, zakelijke foto's, bruiloft of modellenportfolio. 

Boek een fotoshoot voor jezelf, als duo of als groep. Ook kun je de fotoshoot natuurlijk cadeau doen. De kosten bedragen €250 inclusief Hair & Make- up en acht digitale foto's.
Prijzen zijn afhankelijk van de wensen. 

 

"Dit was zo leuk! We hebben een fotoshoot gedaan met onze vriendinnen en het resultaat is prachtig en heel professioneel geworden!"

- Sabine, Maartje & Anne

Workshops

Je kunt bij Mutlu ook terecht voor het volgen van een make-up of hairstyling Workshop. Een hartstikke gezellig en leerzaam uitje voor jouw vriendinnendag, familieweekend, vrijgezellenfeest of personeelsuitje.
'Ik heb al veel workshops mogen geven aan vrouwen die al heel veel wisten en dames die nooit make-up gebruikten of iets anders probeerden met hun haar. Leuk dat je toch altijd weet te verrassen tijdens deze workshop. 


Tips & tricks
Je krijgt een kleuradvies en ik leer je alle tips & tricks van hoe je het beste een goede make up aanbrengt. We kijken naar welke producten het beste bij jou passen en wat je nodig hebt om jouw mindere kanten af te zwakken en jouw sterke punten te accentueren. 

De workshops zijn te volgen voor 4 personen. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Je kunt kiezen uit de Make-up Workshops: Flawless Day óf de Sparkling Evening. Of de Workshop Hairstyling . Vraag me gerust om meer informatie!

De kosten voor de Workshop bedragen €30,-  per persoon.

bottom of page